Smart Health

Smart Health

De zorgmarkt is voortdurend in beweging. Fysieke gebouwen worden continu aangepast of uitgebreid. Zorgprocessen worden steeds complexer. Medewerkers vinden de administratieve druk heel hoog. Zorgprofessionals komen in de knel door het gemis aan inspraak en regelmogelijkheden. Nieuwe systemen, hulpmiddelen en andere manieren van werken worden regelmatig geïntroduceerd zonder hun inbreng. De kosten en impact van al deze veranderingen zijn enorm.

Met meer plezier hoogwaardige zorg bieden

Als manager in de zorg wilt u dat cliënten kwalitatief hoogwaardige zorg krijgen. Dit vraagt een goede afstemming tussen betrokken medewerkers, soepel lopende werkprocessen, ondersteunende ICT systemen, een gebruiksvriendelijk gebouw en een comfortabele inrichting. Veranderingen in gebouwen, werkwijze, samenwerking, cultuur en zorgverlening gaan altijd hand in hand met elkaar. Een verandering in één factor heeft direct effect op de andere factoren.

Omdat het vhp echt een zorg is

Mensen zijn voor vhp human performance de drijvende kracht in organisaties. Daarom voelen we ons zo sterk verbonden met de zorg. We richten organisaties zo in dat cliënten de beste zorg krijgen. We zorgen dat medewerkers hierin volledig tot hun recht komen. Hun kwaliteiten en mogelijkheden worden op duurzame wijze vergroot. Samen met u bouwen we aan Smart Health. We zorgen dat zorgorganisaties klaar zijn voor de toekomst.

Begeleiden van transformaties

Meer dan 20 jaar zijn we de vertrouwde partner voor veel grote organisaties. We begrijpen de complexiteit van de zorg. En wat het betekent om in een professionele bureaucratie te werken. Met ons team zijn we betrokken vanaf uw vraag tot de succesvolle realisatie. We onderzoeken, adviseren, ontwerpen en ontwikkelen praktische oplossingen voor complexe vraagstukken. Verbetertrajecten en transformaties begeleiden we van het begin tot het eind. U bent hierdoor verzekerd van het beste resultaat.

Klanten kiezen voor vhp human performance bij onder meer de volgende thema’s:

Wilt u ook met uw medewerkers de beste zorg bieden?

We vertellen u graag hoe u hieraan kunt bijdragen door het slimme samenspel tussen medewerkers, werkprocessen, ICT systemen, gebouwen en inrichting. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.