Smart City

Baanbrekende innovatie: met SecuRadar vergroot u de veiligheid in uw gemeente

Veiligheid in de wijk staat hoog op de agenda van gemeenten. Er zijn hierbij veel mensen betrokken. Zowel in uw organisatie als in de wijken. Naast ieders persoonlijke kennis over de veiligheid raadpleegt u allerlei bronnen, zoals GBA, BAG, CBS en meer. Ook beschikt u over de plattegronden van uw gemeente. Veel van deze informatie is vaak versnippert beschikbaar. Het is een uitdaging om alle veiligheidskennis en databronnen te bundelen tot één overzichtelijk geheel. En om te zorgen dat dit u helpt bij uw veiligheidsbeleid.

Uw veiligheidskennis gecombineerd met databronnen en plattegronden

Er is nu een interessante oplossing om uw informatiepositie te verbeteren. SecuRadar is de slimme softwareapplicatie die uw veiligheidskennis koppelt met belangrijke databronnen en plattegronden van uw gemeente. U krijgt hierdoor meer grip op de veiligheid in uw gemeente.

Tijdens Security Story Telling analyseert u samen met een multidisciplinair team van professionals een veiligheidsvraagstuk door brainstormtechnieken en mind mapping. Uw kennis van de leefomgeving wordt gekoppeld met relevante databronnen en plattegronden van uw gemeente. U heeft hierdoor altijd direct inzichtelijk hoe u proactief de veiligheid in de wijk kunt vergroten en waarborgen. Dit maakt gerichte interventies vroegtijdig mogelijk.

Winnende innovatie SBIR 2016

Securadar is een initiatief van TriOpSys en vhp human performance. Bij de ontwikkeling van SecuRadar is nauw samengewerkt met gemeente Den Haag en gemeente Rijswijk. Onze innovatie was de winnende inzending voor de Small Business Innovation Research 2016. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland was bij de beoordeling lovend over onze creatieve oplossing voor dit maatschappelijke probleem.

Wilt u ook de veiligheid in uw gemeente verder vergroten?

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende demo. U ziet daarin hoe u gemakkelijker en sneller de veiligheid in uw gemeente vergroot.