Smart City

Smart City

In 2050 wonen mensen vooral in steden. Steden worden de economische centra in de wereld, wat een enorme druk op steden legt. Want steden moeten leefbaar, bereikbaar en veilig blijven.

De mens brengt leven, emotie en creativiteit. In een slimme stad voelen de mensen zich thuis, kunnen ze spelen en zich ontwikkelen. Met een excellente interface tussen mens en stad kunnen mensen meebouwen aan de groei van de stad. Het schept de voedingsbodem voor improvisatie en innovatie, de drijfveer voor economische ontwikkeling. Zo wordt een stad pas echt slim.

Kiezen en ontwerpen van gebruiksvriendelijke software

Software is bedoeld om de werkprocessen te ondersteunen, niet om te hinderen. Voordat u software koopt stellen wij de specificatie op, afgestemd op uw werkprocessen. Wij beoordelen software op gebruiksvriendelijkheid en stellen verbetermogelijkheden voor. Vloeiend verlopende processen zijn het doel.

Onderzoek naar werklast en werkdruk

Werken in de stad of gemeente betekent rekening houden met belangen van verschillende partijen. Gecombineerd met harde planningen raakt de organisatie gemakkelijk onder druk. Wij doen onderzoek naar werklast en werkdruk en bieden de helpende hand bij het realiseren van duurzame oplossingen.

Interaction design

Van data naar informatie: Alles is mogelijk, maar wat is handig? Wij vertalen de beschikbare data uit verschillende bronnen naar overzichtelijk gepresenteerde informatie, bijvoorbeeld om de veiligheid in de stad te vergroten.

Vernieuwing van meldkamers, controlekamers, cameratoezicht

Een groeiende en bloeiende stad heeft een gezonde infrastructuur. Wegen, waterwegen, openbaar vervoer, maar ook leidingen in de grond, zijn de aders die het leven in de stad aangenaam maken. Wij helpen de stad en gemeente met het efficiënt beheren en bewaken van deze levensfuncties, bijvoorbeeld in de vorm van controlekamers en dashboardontwerp.

112 Meldkamers

Bij 112 telt elke seconde: We bevorderen de samenwerking tussen politie, ambulance en brandweer en hoe ze nieuwe technologie gebruiken. Onze aanpak is gericht op de acceptatie van nieuwe ontwikkeling bij de eindgebruikers.