Home / Over vhp human performance

Over vhp human performance

Wij zijn een gespecialiseerde dienstverlener. Wij ontwerpen hoogwaardige arbeidsomgevingen zodat mensen optimaal kunnen presteren. Door onze inzet neemt de arbeidsproductiviteit, de kwaliteit van het werk en de arbeidssatisfactie toe.

  • Wij bieden brede Human Factors en ergonomie expertise
  • Wij begeleiden projecten van idee tot en met realisatie
  • Wij investeren in een langdurige klantrelaties

 

Organisatie

Organisatie

vhp human performance is een organisatie met 21 medewerkers. De directie wordt gevoerd door Peter van Scheijndel (Algemeen) en Kees Peereboom (Development).

Meer weten

Wat is human performance?

Adequate afstemming tussen menselijke capaciteiten en taken die worden uitgevoerd bepalen het menselijk presteren. De juiste balans tussen mens, techniek en organisatie is essentieel.

Meer weten

Wat is human performance?
Missie, visie en waarden

Missie, visie en waarden

Onze missie is bedrijven duurzaam tot topprestaties te brengen. Meer weten

De aanpak van vhp

Wij kijken samen met u op welk niveau uw organisatie functioneert. Wij beschrijven wat nodig is om op een hoger niveau te komen inclusief de kosten en de baten.

Meer weten

De aanpak van vhp
Onze partners

Onze partners

Wij werken samen met diverse partners. Van architecten en ingenieursbureaus tot managementadviesorganisaties en ICT bedrijven. Daarnaast zijn wij partner in Osara.

Meer weten

vhp participeert in Osara

Osara is Italiaans voor durf. OSARA versterkt dienstverlening, dat vereist lef. Met name voor de organisatie die de dienstverlening op een innovatieve manier wil versterken.

Meer weten

vhp participeert in Osara
Werken bij vhp

Werken bij vhp

Wij ontwerpen, adviseren en geven trainingen met als doel daadwerkelijke verbeteringen bij onze opdrachtgevers te realiseren.

Meer weten