Home / Diensten / Kantoren & Het nieuwe werken

Kantoren & Het nieuwe werken

Wij ondersteunen u bij het realiseren van een stimulerende kantooromgeving waarin medewerkers optimaal presteren.

Meer dan de helft van de Nederlandse beroepsbevolking werkt in een kantoor. De mogelijkheden voor en eisen aan een modern kantoor zijn de laatste jaren in een snel tempo veranderd. Het Nieuwe Werken is niet meer weg te denken. Iedere organisatie geeft op een eigen manier vorm aan het Nieuwe Werken. vhp helpt u bij het behouden van de balans tussen kostenbeheersing, duurzaamheid, vergunningen, architectuur én functionaliteit. Wij ondersteunen bij het maken van vlekkenplannen, werkplektyperingen, indelingen van ruimten en het aanbesteden van uw meubilair. Onze bijdrage gaat daarbij verder dan alleen het beschrijven en ontwerpen. Door onze aanpak wordt meer functionaliteit tegen minder kosten gerealiseerd.

Verbouw en nieuwbouw

Verbouw en nieuwbouw

vhp helpt u bij het realiseren van succesvolle kantoorhuisvesting. Ons motto: Doe het in één keer goed, zonder meerwerk of klachten achteraf.

Meer weten

Kantoormeubilair

vhp adviseert over de inrichting van uw kantoor waar uw medewerkers optimaal kunnen presteren.

Meer weten

Kantoormeubilair
Balies en kassa’s

Balies en kassa’s

Balies zijn belangrijke werkplekken. Ze geven immers samen met de entree van een gebouw een eerste indruk van de organisatie. Balies en kassa’s zijn ergonomisch gezien altijd lastige werkplekken.

Meer weten

Beeldschermwerk

Wilt u meer inzicht in de oorzaken van gezondheidsklachten door beeldschermwerk? Wilt u klachten voorkomen met een mix aan maatregelen? Wilt u een vangnet voor mensen met klachten?

Meer weten

Beeldschermwerk