Home / Diensten / Arbeidsveiligheid & Arbeidsproductiviteit

Arbeidsveiligheid & Arbeidsproductiviteit

vhp denkt mee over veilig, goed en snel werken! Wij ondersteunen met strategisch advies, begeleiden bij verbouw en nieuwbouw en ondersteunen bij procesverbetering en veiligheidsbewustzijn.

Onze aanpak resulteert in toegevoegde waarde in de vorm van meer productiviteit, een grotere efficiency, én in meer arbeidstevredenheid voor medewerkers. Het maken van aanpassingen voor een gezonde werkplek voor de medewerkers leidt vaak ook tot een procesverbetering in bijvoorbeeld productielijnen. Wij dragen bovendien bij aan een cultuur waarin veilig werken en onderling aanspreken op gedrag heel normaal is Dit leidt tot minder risico’s, minder ongevallen en minder verzuim.

Strategisch advies

Strategisch advies

vhp biedt organisaties en branches strategisch advies bij procesverbetering en beleid over duurzame inzetbaarheid en arbo. Deelgebieden zijn innovatie, visievorming en organisatieontwikkeling.

Meer weten

Procesverbetering

Elimineren van activiteiten die te weinig waarde toevoegen aan het (eind)product of dienst.

Meer weten

Procesverbetering
Verbouw en nieuwbouw

Verbouw en nieuwbouw

Gaat u investeren in nieuwe machines, werkplekken of productielijnen of maakt u plannen voor nieuw- of verbouw van uw productiefaciliteit? Doe het in één keer goed, zonder meerwerk.

Meer weten

Veiligheidsbewustzijn

Eerst een visie op veilig en gezond werken. Dan zorgen dat risico’s worden herkend op de werkvloer, concrete do’s en don’t’s afspreken en elkaar daar op aanspreken: de vhp-aanpak!

Meer weten

Veiligheidsbewustzijn